Retten inneholdt:
* 2 skriver seranoskinke/spekeskinke (kan ha opp til fire skriver)
* 80 gram pasta (kan ha 100 gram)
* 3/4 dl naturell yoghurt
* Ca 10 syltagurk skriver delt i strimler (Evt 1 1/4 hel syltagurk)
* 50 gram sukkererter
* Litt salt og pepper
Slik gjør du det: Sil yoghurten i et kaffefilter i 1 time. Skjær syltagurk i strimpler og bland dette i yoghurten etter at den har silt seg. Smak til med salt og pepper. Kok opp vann med litt salt. Kok sensede sukkererter i 2 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pastaen kan blandes varm eller kald etter ønske. Skjær seranoskinken i strimler og bland alt sammen.
Tidsbruk fra start til slutt: Retten tok det rett over 1 time å lage (grunnen til den lange tiden var pga at yoghurten skulle siles)
Kcal innhold i retten: Rundt 500 kcal
Hva jeg syns om retten: Retten er en "sommersalat" som passer godt til grillmat, da kan man droppe seranoskinken/spekeskinken. Jeg syns retten så veldig god ut, frisk og sommerlig ut. Rettens smak var god, men for meg ble smaken litt sur. Jeg er ikke veldig glad i yoghurt fra før, så dette har nok en innvirkning. Tror også at salaten passer enda bedre om sommeren, da den er veldig "lett".
Terningkast: Retten var frisk og ble mett til tross for at den var "lett". Allikevel når den ikke helt opp da jeg syns yoghurten gjorde retten litt for sur. Terningkast: 4.
ååå dette så kjempe godt ut :) fikk jeg lyst til å smake på :)
SvarSlettMmm, det så godt ut! =D
SvarSlett