Salaten inneholdt:
- 1/4 (liten) kinakål
- Litt (jeg brukte to blader) rød lollo salat
- 1/4 boks hermertiske brune bønner
- 1/2 boks hermetiske/ferske babymais
- 1/2 paprika (bruk gjerne flere i ulike farger)
- 60 gram pastaskruer
- Fransk dressing (1 pers)
Slik gjør du det: Vask grønnsakene og skjær opp. De hermetiske brune bønnene er det viktig å skylle godt i vann. Kok opp pastaen etter anvisning på pakken. Bruk valgfri dressing, jeg brukte fransk dressing fra knorr som man blander ut selv.
Tidsbruk fra start til slutt: Retten tok omtrent 15 minutter å lage
Kcal innhold i retten: Rundt 500 kcal (dette er inkl dressing)
Hva jeg syns om retten: Jeg er veldig glad i salat, men denne varianten hadde jeg ikke prøvd før. Da jeg leste oppskriften tenkte jeg kanskje at dette kom til å bli litt vel kjedelig, men jeg tok faktisk veldig feil. De ulike grønnsakene i retten passer veldig godt sammen, noen av grønnsakene var veldig sprøe, mens andre var mer bløte. Dressingen passet veldig godt til salaten. Pastaen jeg brukte var pastaskruer og jeg kokte de slik at det fortsatt var litt motstand i pastaen.
Terningkast: Alt i alt en god rett, men tror litt seranoskinke eller lignende ville løftet retten et par hakk. Terningkast 4.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar